menu
Vandaag geopend van 08:00 tot 17:00

Workshops bij Hofstede Dier & Tuin

Workshop bloemschikken

Zin om na een week achter uw bureau even creatief met uw handen bezig te zijn en houdt u van bloemen? Kom dan op zaterdagochtend naar onze workshop bloemschikken!

Eén keer per maand, op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur, organiseren wij een bloemschikworkshop. In ongeveer anderhalf uur tijd leert u een prachtig bloemstuk schikken.

Even gezellig iets anders, met een vriendin, buurvrouw of uw schoonzus. Een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers erbij ontbreekt natuurlijk niet.

Het is ook mogelijk zelf een groep (van minimaal 10 personen) samen te stellen en in overleg plannen we dan een datum en tijd.

Kosten van de workshop bloemschikken

De kosten voor 4 workshops zijn slechts € 95.
De workshops zijn ook afzonderlijk te bezoeken. De kosten voor een eenmalige workshop zijn € 32,50. Er dient € 10 bij inschrijving te worden aanbetaald. De rest moet voor de eerste workshop betaald worden aan de kassa. 

  • 29 september
  • 27 oktober
  • 17 november
  • 8 december

Aanmelden voor de workshop bloemschikken

Meld u aan via info@hofstededierentuin.nl
Vermeld uw naam, telefoonnummer en datum van de workshop(s) die u wilt volgen. U kunt het bedrag overmaken op NL83INGB068.38.19.135 t.n.v. Hofstede. 

Geef uzelf en/of uw beste vriendin een bloemrijk cadeau!

Extra kerstworkshop

Rondom de feestdagen organiseren wij extra workshops, helemaal in kerstsferen. Wilt u deelnemen aan deze workshop? Zorg dan dat u er snel bij bent. Meld u aan voor onderstaande data:

  • Zondag 9 december van 12.00 tot 13.30 uur

De kosten voor een workshop bedragen € 32,50. Er dient € 10,- te worden aanbetaald. U kunt ook de hele workshop vooraf betalen. Aanmelden kan via bovengenoemd adres.